/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

Președinția neagă că Gațcan s-ar afla în sediul instituției

missing
01 iulie 2020, ora 15:43

Președinția neagă că deputatul Ștefan Gațcan s-ar afla în sediul instituției. Informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvânt Carmena Sterpu. 

„La solicitarea mass-media, Președinția comunică că deputatul Ștefan Gațcan nu s-a aflat astăzi în clădirea Președinției, cum fals au afirmat deputații care au organizat show-ul din fața instituției.

Ceea ce fac deputații din partidele „Pro Moldova” și „Șor” nu este nimic altceva decât o acțiune disperată prin care doresc să mute atenția opiniei publice de la acuzații extrem de grave care planează asupra lor privind coruperea unui număr mare de deputați din Parlamentul Republicii Moldova.

Condamnăm ferm acțiunile de presiune și șantaj. Președinția face apel la instituțiile statului să ia act de ceea ce se întâmplă în această perioadă în Parlamentul Republicii Moldova, să-și facă datoria pentru a asigura desfășurarea în cele mai bune condiții a activității acestei importante instituții a statului”, a scris Carmena Sterpu pe Facebook.

Anunțul vine după ce deputații partidului „Pro Moldova” au blocat intrările de la Președinție având Aceștia nu au permis niciunei mașini să iasă pentru că astfel, susțin ei, ar putea fi scos din interior Ștefan Gațcan.

Vladimir Cebotari a relatat reporterei tv8, Natalia Ghețu, că de pe teritoriul președinției ar fi încercat să iasă trei Dacii, iar într-una l-ar fi zărit pe Ștefan Gațcan, însă nu este sigur 100%.

Vezi și:

LIVE din fața Președinției, unde s-ar afla Ștefan Gațcan. În fața clădirii sunt și deputați din Pro Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram