/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Reporterul TV8, înjurat de un deputat PSRM după ce i-a adresat o întrebare

missing
01 iulie 2020, ora 11:45

Deputatul PSRM, Anatolie Labuneț a înjurat reporterul TV8, după ce a fost întrebat cum comentează acuzațiile făcute de cei din Pro Moldova care susțin că, după ce a părăsit PSRM, Ștefan Gațcan ar fi fost urmărit și amenințat de socialiștii Vlad Bătrâncea și Corneliu Furculiță.

Reporter TV8: – Cum comentați faptul că dl Bătrânce și Furculiță l-au urmărit pe dl Gațcan? De ce l-au urmărit?

Anatolie Labuneț, deputat PSRM: „Nu vorbiți prostii. Dvs nu….capul mie”.

Deputatul Ștefan Gațcan a anunțat marți, 30 iunie că pleacă din fracțiunea parlamentară a PSRM și aderă la „Pro Moldova”. Ulterior, cei de la Pro Moldova au anunțat că, deputatul Gațcan ar fi fost oprit în mod abuziv în trafic și ar fi fost amenințat mai întâi de o persoană necunoscută, iar ulterior chiar de doi dintre foștii colegi socialiști – Vlad Batrâncea și Corneliu Furculiță.

 

/VIDEO/ Răspunsul unei deputate PSRM la întrebarea TV8 în legătură cu acuzațiile lui Gațcan precum că ar fi fost urmărit de doi socialiști

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram