/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

„Am vorbit civilizat”. Cum comentează Batrîncea imaginile în care este văzut cum intră în mașina lui Gațcan

missing
02 iulie 2020, ora 10:27

Deputatul Vlad Batrîncea, care a fost surprins marți, 30 iunie, în timp ce urca în mașina lui Ștefan Gațcan, susține că atunci el a avut o discuție civilizată.

„La Podul de la telecentru, domnul Gațcan, fără dorința lui a fost însoțit de doi agenți de pază din agenția de pază a lui Șor, Domnul Gațcan a fost consultat în acel moment de juriștii domnului Candu. Domnul Gațcan este deputat socialist”, a spus Batrîncea.

Rugat să spună totuși de ce a urcat în mașină acesta a declarat: „Eu răspund așa cum doresc eu, dar nu așa cum dorește domnul Candu. Eu răspunde ce știu eu. în ceea ce sunt ferm și ceea ce pot declara organelor de anchetă”. Apoi, deputatul a repetat că Gațcan a fost protejat în acel moment fără dorința lui precizând că „cu domnul Gațcan am vorbit civilizat, ca oamenii, nu am fost nicio presiune. Și mai mult aceste speculații ieftine că cineva a plecat cu forță. Este o aberație și o prostie”, a declarat Batrîncea.

Acesta a mai spus că Gațcan va ieși la momentul oportun și va informa singur opinia publică.

/VIDEO/ „Pro Moldova” spune că Gațcan ar fi fost oprit abuziv în trafic și amenințat de doi foști colegi socialiști

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram