Cebotari nu va scrie plângere pe angajatul SPPS, care l-a luat pe sus cu mașina: „O să ridicăm câte un pahar de vin, o să mâncăm câte o bucată de plăcintă...”

missing
02 iulie 2020, ora 06:02

Deputatul din Pro Moldova Vladimir Cebotari susține că nu va scrie plângere pe angajatul Serviciului Pază și Protecție de Stat (SPPS), care l-a luat pe sus azi cu mașina, în timp ce ieșea din curtea Președinției. Mai mult, Cebotari susține că-l va invita la un pahar cu vin. 

„Inițial m-am aprins foarte mult. După care am avut discuții cu alții și cineva îmi spune: «Vlad, lasă-l, te rog. Ei doar tot sunt niște oameni nenorociți, care au indicații și familiile lor trăiesc din acest serviciu, îi faci o pată în carieră…». Probabil o să-i propun acestui domn Oleg (n.r Oleg Ghiba), dacă va fi și el suficient de matur, să avem o întâlnire ca între doi bărbați, dacă e cazul, să ridicăm câte un pahar de vin, să mâncăm câte o bucată de plăcintă și să promită că, nu mie, dar la alți deputați, nu va mai face asta”, a spus Cebotari la Politica Nataliei Morari de la tv8.

Incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de ieri, la una dintre porțile Președinției. Cebotari s-a poziționat în fața mașinii SPPS care tocmai ieșea din ograda instituției prezidențiale, iar șoferul automobilului nu a frânat și deputatul a ajuns pe capota automobilului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram