În iunie, GM a început să vândă noul motor LS427/570, care este disponibil doar pentru piaţa secundară (aftermarket). Acest V8 de 7.0 litri vine în formă asamblată, poate fi instalat pe o mașină sport personalizată sau de montat în locul unui benzinar mai slab.

Drept răspuns la ideea vecinilor, şi Ford a anunțat despre începerea livrărilor unui motor V8, însă cu un volum chiar mai mare, botezat “Godzilla”.

Deşi se pot găsi unii entuziaşti care pot monta astfel de “monştri” pe autoturisme, în mare parte noul propulsor este orientat pentru a se găsi sub capota unor pickup-uri grele. Află mai multe, dar şi cât costă, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!