/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Reacția socialistului Novac, după ce Procuratura a confirmat recepționarea cererii privind intimidarea deputatului Gațcan

02 iulie 2020, ora 22:23

Deputatul socialist Grigore Novac a venit cu o reacție, după ce Procuratura Generală a confirmat recepționarea plângerii semnate de către deputatul Ștefan Gațcan, în care acesta îi reclamă pe deputații socialiști că l-au impus să renunțe la mandat.

„Eu nu cred că domnul Gațcan ar fi depus o astfel de plângere. Un dialog a avut loc la Telecentru, dar nu în condițiile ce ar fi enunțate. Eu nu neg că Andrian Candu a înregistrat-o”, a declarat Grigore Novac în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la tv8.

Drept replică, deputatul „Pro Moldova” a reiterat că plângerea a fost depusă în seara zilei de marți, 30 iunie. Menționăm că, pentru anticorupție.md, șefa serviciului de presă a Procuraturii Generale, Maria Vieru a precizat că procurorii urmează să verifice declarațiile lui Gațcan, după care vor decide în privința pornirii unui dosar penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram