/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Jurnaliștii TV8, ținta atacurilor! O reporteră, îmbrâncită, iar alta - acuzată că lucrează pentru Candu

02 iulie 2020, ora 11:27

O nouă zi „fierbinte” în Republica Moldova, noi incidente! Jurnaliștii TV8 au devenit și azi ținta atacurilor politicienilor și ofițerilor de pază. În timpul unei ceremonii la care șeful statului Igor Dodon, președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi și premierul Ion Chicu au depus la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt, la împlinirea a 516 ani de la trecerea în neființă, reportera Mihaela Dicusar a fost îmbrâncită de agenții de pază în timp ce încerca să se apropie de oficiali pentru a le pune întrebări.

Momentul poate fi văzut mai jos.

„Cred că situația de astăzi vorbește despre multe….tare oribil și inadmisibil un astfel de comportament față de jurnaliști, indiferent de instituția pe care o reprezintă”, spune Mihaela Dicusar.

De incidente a avut parte și Natalia Ghețu, realizatoarea emisiunii „Întreabă Ghețu”. După ce ieri a fost înjurată de socialistul Anatolie Labuneț, azi-dimineață, jurnalista a fost acuzată de un alt socialist – Vlad Batrâncea, că ar fi sărit ieri gardul Președinției împreună cu Andrian Candu.

„Eu nu o să ofer informații exlcusive presei care sare gardul împreună cu Candu”, a spus Batrâncea atunci când Natalia ghețu l-a întrebat despre Ștefan Gațcan.

„Întrebați-l pe domnul Candu, împreună cu el ați sărit ieri gardul Președinției. Eu exclusiv pentru Candu nu ofer, TV8 lucrează pentru Candu, ieri a făcut emisiune despre Gațcan fără socialiști”, a mai spus socialistul.

Asta deși la ediția de ieri a emisiunii „Politica Nataliei Morari” la care s-a referit deputatul PSRM, au fost invitați Alexandru Slusari de la Platforma DA, Vladimir Cebotari de la „Pro Moldova”, Monica Babuc de la PDM, iar deputatul socialist Corneliu Furculiță a intervenit live prin telefon timp de mai multe minute.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram