/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

CUMPLIT! Militarul care a murit azi în misiune a fost strivit între două mașini

missing
03 iulie 2020, ora 13:33

Poliția vine cu detalii despre decesul de azi al militarului Armatei Naționale. Potrivit oamenilor legii, tânărul în vârstă de 26 de ani ar fi fost strivit între două mașini militare.

„La fata locului, în cadrul documentării s-a stabilit că tânărul în vârstă de 26 ani era angajat al Ministerului Apărării, iar de comun cu alți angajați, în timp ce se aflau în parcul auto al unității militare și efectuau lucrări la unitățile de transport a fost prins între două automobile, el fiind imediat transportat la spital”, ne-a comunicat ofițera de presă a Poliției capitalei, Natalia Stati.

Din cauza traumelor, tânărul a decedat pe patul de spital. Pe acest caz a fost pornit un proces penal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram