/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Noul sistem multimedia al Skoda, introdus pe Octavia: Cum arată şi ce posibilități are

missing
05 iulie 2020, ora 15:36

Dacă încă poate nu aţi observat, noua generaţie Skoda Octavia a debutat cu un nou sistem multimedia pentru automobilele producătorului ceh. Acesta poate fi manipulat pe un ecran tactil care măsoară 10 inci în diagonală şi reprezintă o premieră pe lângă un Virtual Cockpit actualizat, dar şi primul head-up display instalat pe vreo maşină de serie a mărcii!

În total pentru clienţii noii Octavia se vor pune la dispoziţie trei sisteme infotainment, însă indiferent de cea aleasă maşina va fi mereu conectată la reţea (internet), datorită unui eSIM integrat!

Mai multe detalii despre noul sistem infotainment, dar şi despre alte sisteme de asistenţă, au fost oferite de curând, în momentul când a avut loc prezentarea noilor motorizări pentru Octavia RS şi noua generaţie Octavia Scout. Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram