/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ „De râs și de plâns”... O stradă din Chișinău arată după ploaie ca după război

missing
05 iulie 2020, ora 12:35

„De râs și de plâns”, spune o locuitoare din Chișinău, care a trecut azi pe strada Așhabad din sectorul Botanica al capitalei și a văzut-o distrusă în totalitate, în urma ploii puternice de noaptea trecută. 

Strada se află în proces de reparație. Recent aici au început lucrări la rețelele de apă și canalizare, iar ploaia de noaptea trecută a spălat șantierul, care nici nu este îngrădit.

Ploaia de noaptea trecută a provocat mai multe pagube în Chișinău. Au fost inundate subsolurile la câteva blocuri de locuit. De asemenea, un taximetrist a ajuns azi-dimineață cu mașina într-o groapă pe de strada Mihail Kogălniceanu. Pe stradă au avut loc lucrărila rețelele subterane, iar groapa era acoperită doar cu prundiș, care a fost spălat de ploaie.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram