/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ceban propune crearea unor „filiale sectoriale” ale Pieței Centrale

missing
06 iulie 2020, ora 10:46

Primarul capitalei propune să fie create „filiale sectoriale” ale Pieței Centrale. Ion Ceban își dorește ca astfel să fie asigurate cu produse agricole proaspete și sectoarele unde în prezent piețele nu există, or, la fel ca în cazul pieței „Delfin”, au fost închise.

„Există problemă în sectoarele Râșcani, Buiucani, Botanica parțial. Haideți să vedem cum putem face ca în aceste regiuni să fie create poate subdiviziuni ale Pieței Centrale, ori filiale sectoriale, care să activeze ca spații publice și piețe publice”, le-a cerut Ion Ceban viceprimarului Inga Ionesii și directorului Pieței Centrale, Ion Pîntea.

Primarul municipiului Chișinău a mai solicitat ca până pe data de 10 iulie să fie prezentat conceptul de modernizare a ÎM „Piața Centrală”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram