/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Năstase, către deputați: „Vă îndemn să demiteți Guvernul Chicu și să instalați Guvernul asumat de PPDA”

missing
06 iulie 2020, ora 12:00

Liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a declarat în cadrul unei conferințe de presă că autoritățile din România vor sprijini un Guvern pro-european, asumat de Platforma DA. Totodată, Năstase a îndeamnat deputații din Parlamentul de la Chișinău să semneze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu și să instaleze Guvernul pro-european propus și asumat de Platforma DA.

Andrei Năstase, lider Partidul Platforma DA:Am primit asigurari din partea prim-ministrului României, Ludovic Orban că eforturile de a sprijini R. Moldova vor continua. Un Guvern al Platformei DA va fi sprijint pentru implimentarea reformelor de care R. Moldova are atât de mare nevoie. M-am asigurat că viitorul Guvern pe care noi suntem pregătiți să-l asumăm va reuși sprijinit de România și UE să scoată R. Moldova din criza generalizată în care se află. Guvernul Platformei DA va fi primul Guvern asistat de partenerul său strategic, de România.”

Totodată, Andrei Năstase a îndemnat deputații să semneze moțiunea de cenzură a Partidului Platforma DA împotriva Guvernului Chicu și să instaleze Guvernul asumat de PPDA.

Andrei Năstase, lider Partidul Platforma DA:Fac un apel către deputați din Parlament. Ne-am asigurat ca viitorul Guvern să fie sprijini de România și UE în toate activitățile sale. Acum, este rândul dvs, dl deputați. Vă îndemnăm să semnați moțiunea de cenzură a Platformei DA și să demiteți Guvernul Chicu și să instalați Guvernul pro-european asumat de Platforma DA. Nu căutați pretexte, faceți ceea ce trebuie.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram