/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Procuratura nu a recepționat cererea lui Gațcan în care acesta își retrage plângerea

06 iulie 2020, ora 10:39

Până la această oră Procuratura Generală (PG) nu a recepționat cererea cu privire la retragerea plângerii din partea deputatului Ștefan Gațcan, iar procesul penal continuă. Despre aceasta a comunicat pentru tv8 purtătoarea de cuvânt a PG Maria Vieru.

Deputatul Ștefan Gațcan a apărut astăzi, 6 iulie, într-un nou video în care a declarat că își retrage plângerea pe care a depus-o la PG, pe 30 iunie, în legătură cu pretinsele presiuni pe care colegii săi socialiști le-ar fi făcut asupra sa, după ce și-a anunțat plecarea din fracțiune.

Amintim că, procurorii mai investighează și alte presupuse cazuri de corupere a deputaților, pentru a părăsi partidele din coaliție și a se alătura opoziției, și anume Partidului Pro Moldova și Partidului ȘOR.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram