Ștefan Gațcan își retrage plângerea pe care a depus-o la Procuratura Generală în legătură cu pretinsele presiuni și intimidări din partea unor persoane pentru a-l determina să renunțe la mandatul de deputat. Anunțul a fost făcut de către deputat printr-un filmuleț postat pe pagina sa de Facebook.

„La noi totul este bine. Vreau să vă spun că cererea depusă pe data de 30 iunie către Procuratura Generală rog să fie retrasă pentru acțiunile din 30 iunie. Eu am cerut aplicarea articolului 13 din statutul deputatului pentru protecția mea și a familiei pentru că la etapa respectivă a fost această necesitate. Sper curând să ne revedem în țară”, a declarat Ștefan Gațcan.

De menționat că de această dată deputatul a fost fără masca de protecție. Anterior, acesta a apărut în alte două secvențe video.

După ce pe 30 iunie, deputatul a depus cererea la PG, procurorii au început să cerecetze cazul din perspectiva presiunilor pe care colegii săi din PSRM ar fi făcut-o asupra sa, după ce și-a anunțat plecarea din fracțiune.

Totuși, procurorii mai investighează alte presupuse cazuri de corupere a deputaților, pentru a părăsi partidele din coaliție și a se alătura opoziției, și anume Partidului Pro Moldova și Partidului ȘOR.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!