/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Ștefan Gațcan a apărut într-un nou video. A cerut ca cererea depusă la Procuratură să fie retrasă

missing
06 iulie 2020, ora 09:57

Ștefan Gațcan își retrage plângerea pe care a depus-o la Procuratura Generală în legătură cu pretinsele presiuni și intimidări din partea unor persoane pentru a-l determina să renunțe la mandatul de deputat. Anunțul a fost făcut de către deputat printr-un filmuleț postat pe pagina sa de Facebook.

„La noi totul este bine. Vreau să vă spun că cererea depusă pe data de 30 iunie către Procuratura Generală rog să fie retrasă pentru acțiunile din 30 iunie. Eu am cerut aplicarea articolului 13 din statutul deputatului pentru protecția mea și a familiei pentru că la etapa respectivă a fost această necesitate. Sper curând să ne revedem în țară”, a declarat Ștefan Gațcan.

De menționat că de această dată deputatul a fost fără masca de protecție. Anterior, acesta a apărut în alte două secvențe video.

După ce pe 30 iunie, deputatul a depus cererea la PG, procurorii au început să cerecetze cazul din perspectiva presiunilor pe care colegii săi din PSRM ar fi făcut-o asupra sa, după ce și-a anunțat plecarea din fracțiune.

Totuși, procurorii mai investighează alte presupuse cazuri de corupere a deputaților, pentru a părăsi partidele din coaliție și a se alătura opoziției, și anume Partidului Pro Moldova și Partidului ȘOR.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram