Astfel de campanii nu sunt altceva decât o încercare disperată a grupurilor oligarhice din Parlament de a prelua din nou țara în captivitate. Aceasta este reacția Președinției la campania națională de demitere a șefului statului lansată de Pro Moldova.

„Președinția consideră că astfel de campanii nu sunt altceva decât o încercare disperată a grupurilor oligarhice din Parlament de a prelua din nou țară în captivitate. La fel ca în urmă cu un an, singura lor piedică în a face asta este președintele Igor Dodon, care însă nu doar că nu are de gând să cedeze acestor șantaje, dar este mai determinat ca oricând să acționeze pentru ca Republica Moldova să nu ajungă din nou în mâinile oligarhilor”, a declarat pentru tv8 Carmena Sterpu, șefa serviciului de presă al Președinției.

Precizăm că într-o conferință de presă formațiunea politică Pro-Moldova a anunțat despre lansarea unei campanii naționale scopul căreia va fi demiterea actualului șef al statului.

„Dictator umflat de orgoliu și aroganță”. Pro Moldova lansează o campanie națională pentru demiterea lui Igor Dodon

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!