/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Reacția Președinției la campania de demitere a șefului statului anunțată de Pro Moldova

missing
06 iulie 2020, ora 13:44

Astfel de campanii nu sunt altceva decât o încercare disperată a grupurilor oligarhice din Parlament de a prelua din nou țara în captivitate. Aceasta este reacția Președinției la campania națională de demitere a șefului statului lansată de Pro Moldova.

„Președinția consideră că astfel de campanii nu sunt altceva decât o încercare disperată a grupurilor oligarhice din Parlament de a prelua din nou țară în captivitate. La fel ca în urmă cu un an, singura lor piedică în a face asta este președintele Igor Dodon, care însă nu doar că nu are de gând să cedeze acestor șantaje, dar este mai determinat ca oricând să acționeze pentru ca Republica Moldova să nu ajungă din nou în mâinile oligarhilor”, a declarat pentru tv8 Carmena Sterpu, șefa serviciului de presă al Președinției.

Precizăm că într-o conferință de presă formațiunea politică Pro-Moldova a anunțat despre lansarea unei campanii naționale scopul căreia va fi demiterea actualului șef al statului.

„Dictator umflat de orgoliu și aroganță”. Pro Moldova lansează o campanie națională pentru demiterea lui Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram