/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Reacția unui deputat socialist la campania de demitere a șefului statului: „Plaha nu revine, decât în cătușe!”

missing
06 iulie 2020, ora 14:10

La scurt timp după ce deputații din grupul Pro Moldova au anunțat campania națională de demitere a șefului statului, deputatul socialist Grigore Novac a venit cu o reacție. „Dodon nu pleacă! Plaha nu revine, decât în cătușe!” – asta este răspunsul socialiștilor la campania finului capului Mafiei”, a scris Novac pe Facebook.

„Candu vrea ca Dodon să plece, ca ei să scape de dosarele penale. Finul Candu vrea ca Dodon să plece, ca miliardul furat de nașul Plaha și Șor să rămână la ei. Candu vrea ca Dodon să plece, ca Aeroportul furat de ei să rămînă în buzunarul oligarhilor. Candu vrea ca Dodon să plece, ca Plaha-Șor să captureze din nou Republica Moldova. Poporul nu va permite acest lucru. Îi va răspunde: Candu, nu pleca, pușcăria-i casa ta!”, a mai scris deputatul pe Facebook.

Precizăm că într-o conferință de presă formațiunea politică Pro-Moldova a anunțat despre lansarea unei campanii naționale scopul căreia va fi demiterea actualului șef al statului.

„Dictator umflat de orgoliu și aroganță”. Pro Moldova lansează o campanie națională pentru demiterea lui Igor Dodon

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram