/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Încă 330 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus. Numărul cazurilor active

missing
08 iulie 2020, ora 17:03

Alte 330 de cazuri noi de coronavirus au fost înregistrate, astăzi, 7 iulie, în Republica Moldova, dintre care unul este de import. Bilanțul persoanelor contaminate urcă la 18 471, potrivit ultimelor date prezentate de către Ministerul Sănătății.

În total, astăzi, au fost efectuate 2 069 de teste. În prezent, sunt 6 308 cazuri active.

Cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în municipiul Chișinău – 119, urmează Comrat și Soroca cu 25 de cazuri și regiunea transnistreană, unde au fost depistate 15 cazuri.

Din numărul total de noi de cazuri, 17 sunt în rândul lucrătorilor medicali. Este vorba despre trei medici, 13 asistenți medicali și un angajat care face parte din personalul auxiliar.

Ministerul Sănătății anunță că alte 11 persoane infectate și-au pierdut viața. Numărul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 614.

Până la ziua de azi, 11 549 persoane au fost tratate de COVID-19.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram