/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

UE a încheiat acorduri cu Roche şi Merck pentru furnizarea de medicamente pentru tratamentul COVID-19 (exclusivitate Reuters)

missing
08 iulie 2020, ora 14:48

Comisia Europeană a încheiat acorduri cu companiile farmaceutice Roche şi Merck pentru livrarea de medicamente experimentale care ar putea fi utilizate în tratamentul COVID-19, a informat miercuri o sursă din Comisie a agenţiei Reuters, trasmite agerpres.ro.

Executivul european a ajuns la acorduri pentru furnizarea RoActemra, produs de Roche, respectiv Rebif de la Merck oricăruia din cele 27 de state membre ale UE care doresc să le achiziţioneze, afirmă sursa, care cunoaşte bine problema, dar a cerut să i se păstreze anonimatul dată fiind sensibilitatea subiectului.

Reuters nu a reuşit să afle detalii despre termenii acordurilor. Cele două companii nu au fost disponibile imediat pentru comentarii, precizează agenţia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram