/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Ştiai asta? Noul Mokka – primul Opel cu logo într-un nou design! Iată evoluţia logourilor Opel în istorie

missing
09 iulie 2020, ora 17:40

Opel s-a reinventat cu noul Mokka. Noul model este primul care prezintă designul Opel Vizor și cockpitul complet digital al viitorului – Pure Panel. În plus, emblema Mokka a fost reproiectată cu un font special și este acum poziționată central pe hayon, sub fulgerul Opel.

Legendarul logo al mărcii a fost, de asemenea, reproiectat și va fi prezent pe toate modelele viitoare ale producătorului auto german.

“Cercul logoului este acum mai subțire, mai precis, distinctiv. Acest lucru accentuează și mai mult fulgerul Opel. Toate detaliile sunt foarte ascuțite. Literele Opel sunt integrate în partea inferioară a cercului – ca o gravură fină. Aceasta arată o precizie germană pură. Am integrat proeminent logoul în Vizor și în partea din spate, l-am poziționat central față de numele modelului”, spune vicepreședintele departamentului Design, Mark Adams. Citeşte articolul complet de pe AutoBlog.MD pentru a vedea toate logourile Opel şi cum au evoluat în istorie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram