/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UPDATE: Moțiunea simplă depusă împotriva ministrei Sănătății nu a fost susținută de deputați

09 iulie 2020, ora 20:58

UPDATE: Moțiunea simplă depusă împotriva ministrei Sănătății Viorica Dumbrăveanu nu a fost susținută de deputați.

„Nu o să-mi dau demisia de onoare pentru că o să duc acest mandat cu demnitate. Cineva a zis că discursul meu a fost liric, o să spun altceva, e ușor a scrie versuri când nimic nu ai ce spune. Orice sfat care avea să vină din partea dumneavoastră avea să-l ascultăm. Ați făcut atac la familie, iar asta este nedrept și josnic. Am fost criticată că nu au sărit capi, au sărit pentru neasumări de responsabilitate”, a declarat ministra Sănătății, în cadrul ședinței Parlamentului.

Moțiunea simplă depusă de către deputații „Pro Moldova” împotriva ministrei Sănătății Viorica Dumbrăveanu a fost avizată degativ de către Comisia protecţie socială, sănătate şi familie a Parlamentului a anunțat președintele acesteia Ghenadie Buza.

„În urma discuțiilor purtate pe marginea moțiunii simple asupra politicilor, acțiunilor și inacțiunilor guvernamentale în domeniul sănătății, Comisia protecţie socială, sănătate şi familie cu cinci voturi pro și patru voturi abținuți nu a susținut moțiunea simplă”, a declarat Ghenadie Buza în cadrul ședinței de astăzi, 9 iulie, a Legislativului.

La începutul lunii iunie, deputații din fracțiunea Pro Moldova au anunțat că înaintează moțiune simplă ministrei Sănătății. Aceștia și-au argumentat acțiunea prin faptul că actuala conducere a ministerului nu a gestionat corect situația legată de pandemia de COVID. Atunci, reprezentanții Platformei DA au spus că vor susține moțiunea.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram