/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

De necrezut! Ferrari şi-a pierdut drepturile de autor asupra designului celei mai iconice maşini

missing
10 iulie 2020, ora 10:51

Nu ne-a venit să credem asta când am citit şi noi, însă e pe bune! Ferrari şi-a pierdut drepturile de autor asupra designului celei mai iconice maşini din istoria sa – 250 GTO – maşină care în prezent poartă cea mai mare valoare printre toate cele făcute vreodată de compania italiană.

Drepturile le-a contestat altă companie italiană – Ares Design – care de fapt este în mare parte un… atelier de tuning!

Potrivit presei auto din occident, în 2018, compania Ares Design din Modena a anunțat că intenționează să lanseze o replică a modelului 250 GTO, bazată pe modernul Ferrari 812 Superfast (platforma sa se combină bine cu modelul clasic, deoarece aspectul este același – motor poziţionat frontal sub o capotă lungă). Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram