/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Sar scântei între deputați! Litvinenco: „Sunteți penibili”. Pascaru: „Ai amnezie ori ești bolnav cu ochii”

missing
10 iulie 2020, ora 08:30

Au sărit scântei ieri, 9 iulie, între deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Sergiu Litvinenco și legislatorul Partidului Socialiștilor (PSRM) Nicolae Pascaru în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la tv8. Cei doi s-au acuzat reciproc și au venit cu replici dure unul în adresa altuia atunci când subiectul discuțiilor a fost deputatul Ștefan Gațcan. 

Pascaru: „Gațcan este un doctor bun și acum vedem că este un politician care a înțeles situația și face un lucru foarte bun. S-a oprit acest traseism”.

Litvinenco: „Sunt stupefiat de faptul că domnul Pascaru îl apără acum pe domnul Gațcan în condițiile în care câteva zile în urmă a fost la centrul pe care-l conduce Gațcan și l-a numit trădător, corupt, i-a pus o coroană. Deci domnule Pascaru sunteți penibili”.

Pascaru: „Serghei ori tu ai amnezie ori tu ești bolnav cu ochii, la centru eu nu am fost, tu ceva încurci. Lasă penibilitatea ceea a ta într-o parte”.

Mai multe persoane, printre care și deputați socialiști, au ieșit pe 30 iunie la o manifestație în fața clinicii private care aparține deputatului Ștefan Gațcan unde au protestat împotriva plecării legislatorului din fracțiunea Partidului Socialiștilor.

Ulterior alesul poporului a scris o cerere prin care a renunțat la mandatul de deputat, iar apoi și-a retras-o. În prezent, acesta completează rândurile socialiștilor în Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram