/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ministra Sănătății va fi înaintată la distincția de stat ”Gloria Muncii”. Dodon: ”Este un profesionist”

10 iulie 2020, ora 10:34

Președintele R. Moldova, Igor Dodon o va înainta pe Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu la distincția de stat ”Gloria Muncii”. Anunțul a fost făcut astăzi în cadrul emisiunii ”Președintele Răspunde”.

”Probabil ați urmărit ieri prestația în plenul Parlamentului. Consider că ea face față acestei situații complicate. Este un profesionist în fruntea ministerului. Discutăm cu colegii s-o înaintez la distinția de stat ”Gloria Muncii”. Așa că ea nu va pleca, ea face față”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că moțiunea simplă depusă împotriva ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu nu a fost susținută de deputați.

NOTĂ: Distincțiile de stat ale Republicii Moldova sunt ordinele, medaliile, inclusiv jubiliare, și titlurile onorifice, care se conferă în semn de recunoștință și apreciere a meritelor persoanelor fizice și juridice ce s-au evidențiat în timp de pace sau în perioada operațiunilor militare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram