Partidul Acțiune și Solidaritate rămâne ferm pe poziții și după ce Platforma DA a semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Cei de la PAS susțin în continuare că vor lua o decizie privind acest subiect la Consiliul Național Politic al formațiunii, care va avea loc sâmbăta aceasta.

„Noi suntem un partid matur. Nu ne jucăm de-a guvernarea. Vrem să putem numi alt Guvern și să nu repetăm cazul moțiunii Dumbrăveanu”, ne-a declarat Sergiu Litvinenco de la PAS.

Deputații Platformei DA au semnat în această dimineață textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Despre acest lucru aceștia au informat printr-un video plasat pe pagina de Facebook a Platformei.

„Astăzi (n.r. 14 iulie) ne-am întâlnit la ședința fracțiunii Platforma DA pentru că am definitivat proiectul moțiunii și purcedem nemijlocit la semnarea moțiunii de cenzură. Semnăm aici deputații Platformei DA după care vom face apel către alți deputați să semneze pentru că nu mai putem tolera acest Guvern catastrofă care este în R. Moldova”,  a spus deputatul Dinu Plângău.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!