Deputații Platformei DA au semnat în urmă cu puțin timp textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Despre acest lucru aceștia au informat printr-un video plasat pe pagina de Facebook a Platformei.

„Astăzi (n.r. 14 iulie) ne-am întâlnit la ședința fracțiunii Platforma DA pentru că am definitivat proiectul moțiunii și purcedem nemijlocit la semnarea moțiunii de cenzură. Semnăm aici deputații Platformei DA după care vom face apel către alți deputați să semneze pentru că nu mai putem tolera acest Guvern catastrofă care este în R. Moldova”, Dinu Plângău.

„Avem nevoie de 26 de semnături și reiterăm poziția noastră că noi vrem să semnăm această moțiune dar cu colegii noștri de la PAS. Apelul nostru către PAS să vină și să semneze această moțiune până joi”, a declarat Slusari.

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat că decizia de semnare a unei moțiuni de cenzură se va lua, în mod statutar, la Consiliul Național Politic al PAS, care va avea loc în această sâmbătă.

PAS anunță când va lua decizia de semnare a unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Chicu

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!