/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ „Nu mai putem tolera”. Deputații Platformei DA au semnat moțiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu

missing
14 iulie 2020, ora 10:28

Deputații Platformei DA au semnat în urmă cu puțin timp textul moțiunii de cenzură pentru demiterea Guvernului Chicu. Despre acest lucru aceștia au informat printr-un video plasat pe pagina de Facebook a Platformei.

„Astăzi (n.r. 14 iulie) ne-am întâlnit la ședința fracțiunii Platforma DA pentru că am definitivat proiectul moțiunii și purcedem nemijlocit la semnarea moțiunii de cenzură. Semnăm aici deputații Platformei DA după care vom face apel către alți deputați să semneze pentru că nu mai putem tolera acest Guvern catastrofă care este în R. Moldova”, Dinu Plângău.

„Avem nevoie de 26 de semnături și reiterăm poziția noastră că noi vrem să semnăm această moțiune dar cu colegii noștri de la PAS. Apelul nostru către PAS să vină și să semneze această moțiune până joi”, a declarat Slusari.

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat că decizia de semnare a unei moțiuni de cenzură se va lua, în mod statutar, la Consiliul Național Politic al PAS, care va avea loc în această sâmbătă.

PAS anunță când va lua decizia de semnare a unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Chicu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram