După ce astăzi deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, a declarat că formațiunea contează foarte mult pe sprijinul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu, cei de la PAS au anunțat că decizia de semnare a unei moțiuni de cenzură se va lua, în mod statutar, la Consiliul Național Politic al PAS, care va avea loc în această sâmbătă.

„În primul rând, noi ne dorim ca moțiunea de cenzură să aibă o finalitate – demiterea guvernului Chicu. În al doilea rând, trebuie să avem siguranța că există voturi să înlocuim guvernul lui Dodon cu unul puternic, în care oamenii să creadă”, au declarat reprezentanții PAS.

Săptămâna trecută, Slusari a anunțat că deputații Platforma DA vor pregăti o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu. În context, acesta a precizat că sunt gata să discute cu toți deputații textul moțiunii de cenzură.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!