/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

PAS anunță când va lua decizia de semnare a unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Chicu

13 iulie 2020, ora 19:07

După ce astăzi deputatul Platformei DA, Alexandr Slusari, a declarat că formațiunea contează foarte mult pe sprijinul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) în depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu, cei de la PAS au anunțat că decizia de semnare a unei moțiuni de cenzură se va lua, în mod statutar, la Consiliul Național Politic al PAS, care va avea loc în această sâmbătă.

„În primul rând, noi ne dorim ca moțiunea de cenzură să aibă o finalitate – demiterea guvernului Chicu. În al doilea rând, trebuie să avem siguranța că există voturi să înlocuim guvernul lui Dodon cu unul puternic, în care oamenii să creadă”, au declarat reprezentanții PAS.

Săptămâna trecută, Slusari a anunțat că deputații Platforma DA vor pregăti o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu. În context, acesta a precizat că sunt gata să discute cu toți deputații textul moțiunii de cenzură.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram