/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

ULTIMATUM! Gheretele cu flori de lângă piața „Delfin” vor fi evacuate vineri forțat, dacă nu vor fi scoase benevol până joi

missing
14 iulie 2020, ora 11:41

Gheretele cu flori de lângă piața „Delfin” de pe strada Alba Iulia de la Buiucani vor fi evacuate vineri în mod forțat. Asta dacă până joi, proprietarii acestora nu le vor scoate benevol.

Declarația a fost făcută la ședința operativă a Primăriei Chișinău de pretorul de Buiucani, Vadim Brânzaniuc.

„În cazul în cate până joi nu se vor conforma benevol să execute dispoziția primarului general, de vineri, se va interveni forțat”, a menționat Brânzaniuc.

Pretorul a mai spus că joia trecută le-au fost acordate 7 zile celor care închiriază spații de comerț să le elibereze. Astăzi, reprezentanții Preturii Buiucani se vor întâlni cu agenții economici florari, pentru a discuta posibilitatea de a le oferi alte locuri unde să ăși desfășoare activitatea.

Terenul cu o suprafață de 0,0366 de hectare pe care se află în prezent gheretele cu flori de lângă piața „Delfin” a fost transmis încă acum câțiva ani în arendă proviziorie SRL „AGROEUROMARKET”, compania care deține piața agro-alimentară. Termenul de valabilitate a contractului de dare în arendă a expirat pe 18 mai 2016, a anunțat săptămâna trecută primarul general, Ion Ceban.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram