Andrian Candu îl mai consideră pe Ștefan Gațcan deputat „Pro Moldova”

16 iulie 2020, ora 08:51

În pofida faptului că deputatul Ștefan Gațcan a revenit în Partidul Socialiștilor (PSRM), liderul Partidului „Pro-Moldova” Andrian Candu îl mai consideră pe deputat membru al partidului pe care-l conduce.

„La secretariatul Parlamentului este cerere de aderare la „Pro-Moldova”, dar nu există solicitare de retragerea a acestei cereri. Îl considerăm deputat al „Pro-Moldova”. Este cererea că se retrage din fracțiunea Partidul Socialiștilor”, a declarat Andrian Candu în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Întrebat dacă a vorbit cu deputatul Ștefan Gațcan de când acesta a revenit în Republica Moldova, Andrian Candu a spus că nu a avut nicio discuție. „Eu i-am trimis câteva mesaje… care până astăzi nu-mi arată că sunt trimise și respectiv nu am mai făcut tentative deoarece consider că dumnealui nu trece printr-o perioadă ușoară. Probabil este supravegheat”.

Liderul „Pro-Moldova” a mai spus că a fost deja audiat la Procuratura Generală în baza cererii în care Ștefan Gațcan a spus că a fost intimidat de unii politiiceni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram