/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Candu spune că unii deputați din „Pro-Moldova” au fost îndemnați să părăsească formațiunea: „S-au făcut aluzii din partea...”

16 iulie 2020, ora 06:35

Liderul Partidului „Pro-Moldova” Andrian Candu spune că deputații din fracțiunea din care face parte au fost contactați de către reprezentanții Partidului Democrat (PD) și Partidului Sociliștilor (PSRM) care le-au propus să părăsească „Pro-Moldova”.

„Câțiva colegi de ai mei din Pro-Moldova au fost acostați și contactați prin prieteni și persoane interpuse că trebuie să deveniți deputați independenți, că veți avea probleme că trebuie să vă gândiți la cariera voastră. Sunt tentative de genul acesta. S-au făcut aluzii din partea PSRM și PD”, a spus Andrian Candu, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Redacția îi va contacta pe reprezentanții PSRM și PD pentru o reacție la acest subiect. Menționăm că, în prezent, Partidul „Pro Moldova” are șase deputați în Parlament, după ce tentativa deputatului socialist Ștefan Gațcan de a adera la „Pro-Moldova” a eșuat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram