Liderul Partidului „Pro-Moldova” Andrian Candu spune că deputații din fracțiunea din care face parte au fost contactați de către reprezentanții Partidului Democrat (PD) și Partidului Sociliștilor (PSRM) care le-au propus să părăsească „Pro-Moldova”.

„Câțiva colegi de ai mei din Pro-Moldova au fost acostați și contactați prin prieteni și persoane interpuse că trebuie să deveniți deputați independenți, că veți avea probleme că trebuie să vă gândiți la cariera voastră. Sunt tentative de genul acesta. S-au făcut aluzii din partea PSRM și PD”, a spus Andrian Candu, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Redacția îi va contacta pe reprezentanții PSRM și PD pentru o reacție la acest subiect. Menționăm că, în prezent, Partidul „Pro Moldova” are șase deputați în Parlament, după ce tentativa deputatului socialist Ștefan Gațcan de a adera la „Pro-Moldova” a eșuat.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!