/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Comunitatea medicală, zguduită de o nouă tragedie! A murit profesorul Mihai Strătilă

missing
20 iulie 2020, ora 17:08

Comunitatea medicală este zguduită de o nouă tragedie. A decedat directorul Centrului de Sănătate a Reproducerii și Genetică Medicală de la Institutul Mamei și Copilului, profesorul Mihai Strătilă. Specialistul fusese diagnosticat cu coronavirus la sfârșitul lunii iunie.

„Un om deosebit, un medic profesionist a plecat dintre noi… Un om deosebit, un coleg desăvârșit, un medic profesionist a plecat dintre noi, lăsând un gol imens. Multă tristețe și regrete eterne rămân în urma trecerii la veșnicie a celui care a fost Doctorul Mihail Strătilă, care a fost alături de sistemul medical în cei peste 45 de ani de activitate, rămânând un exemplu și un reper de moralitate. Îi vom purta recunoștință veșnică pentru devotamentul profesional și activitatea îndelungată și ireproșabilă în sistemul de sănătate a întregii Republici.
Regretăm enorm plecarea sa dintre noi, care este o grea pierdere pentru întreaga comunitate medicală”, se menționează într-un mesaj al colectivului Institului Mamei și Copilului.

Mihai Strătilă a fost testat la Covid – 19 pe 22 iunie, iar din păcate, rezultatul a ieșit pozitiv. Profesorul se trata într-o instituție cu profil Covid din capitală. Administrația Institutului Mamei și Copilului a decis imediat să trimită în izolare majoritatea angajaților Centrului, cu excepția unor laboratoare activitatea cărora nu a putut fi sistată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram