Deputații Partidului Politic „Șor” ar putea să nu fie lăsați să intre azi în clădirea Parlamentului. Vladimir Cebotari de la „Pro Moldova” spune că ar exista astfel de indicații.

„Există informații din unele surse care afirmă că reprezentanții fracțiunii Șor în general nu vor fi admiși azi în clădirea Parlamentului. Sunt date așa indicații, pentru că probabil așa nu doresc cei care se află azi la guvernare”, spune Cebotari.

Potrivit deputatului, acest lucru ar fi o ilegalitate.

„Este absolut ilegal acest lucru, cum este ilegală și convocarea ședinței de astăzi și petrecerea acesteia”, a mai spus Vladimir Cebotari.

Amintim că ieri, deputații Vladimir Vitiuc și Igor Himici de la Partidul Politic „Șor” au fost diagnosticați cu Covid – 19. Ceilalți deputați din fracțiunea au anunțat azi că vor fi prezenți totuși la ședința Legislativului, acolo unde urmează să fie supusă votului moțiunea împotriva Guvernului Chicu.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!