/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ „Tușonka” nu a fost. Ce a dăruit de această dată Igor Dodon jurnaliștilor

24 iulie 2020, ora 21:32

„Tușonka” nu a fost dăruită jurnaliștilor la întâlnirea de astăzi a șefului statului Igor Dodon cu reprezentanții mass-media. De această dată, președintele le-a dăruit ziariștilor o sticlă cu vin. Unii jurnaliști au refuzat să ia cadou de la președinte, inclusiv cei de la TV8.

Sticlele erau în pungi de culoare albastră cu imaginea stemei de stat, care erau aranjate la podea în două rânduri.

Șeful statului a pregătit pentru jurnaliști și o masă de fourchette Unii nu au ezitat să se delecteze, pe când alții au fost mai retrași și nici nu s-au apropiat de masă.

Igor Dodon nu a ezitat să le facă o excursie jurnaliștilor în beciul de la Condrița. S-a lăudat cu renumita „Tușonka” și borcanele cu compot.

Amintim că, la precedenta întâlnire a jurnaliștilor cu președintele, ultimul le-a dăruit ziariștilor un borcan cu „Tușonka”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram