„Tușonka” nu a fost dăruită jurnaliștilor la întâlnirea de astăzi a șefului statului Igor Dodon cu reprezentanții mass-media. De această dată, președintele le-a dăruit ziariștilor o sticlă cu vin. Unii jurnaliști au refuzat să ia cadou de la președinte, inclusiv cei de la TV8.

Sticlele erau în pungi de culoare albastră cu imaginea stemei de stat, care erau aranjate la podea în două rânduri.

Șeful statului a pregătit pentru jurnaliști și o masă de fourchette Unii nu au ezitat să se delecteze, pe când alții au fost mai retrași și nici nu s-au apropiat de masă.

Igor Dodon nu a ezitat să le facă o excursie jurnaliștilor în beciul de la Condrița. S-a lăudat cu renumita „Tușonka” și borcanele cu compot.

Amintim că, la precedenta întâlnire a jurnaliștilor cu președintele, ultimul le-a dăruit ziariștilor un borcan cu „Tușonka”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!