/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/DOC/ Primăria Hîncești - plasată în carantină, după ce primarul a fost testat pozitiv la COVID-19

missing
27 iulie 2020, ora 13:09

Primăria orașului Hîncești a fost plasată în carantină. O decizie în acest sens a fost luată astăzi, 27 iulie, de către Centrul de Sănătate Publică (CSP) Hîncești, după ce primarul orașului, Alexandru Botnari, a fost testat pozitiv la COVID-19.   

„În urma anchetei epidemiologice s-a constatat că persoana confirmată cu infecția COVID-19 a fost în contact cu angajații primăriei, ultima zi de activitate fiind data de 24 iulie”, se arată în hotărârea aprobată de șefa direcției CSP Hîncești, Tamara Pascari.

CSP a decis plasarea în carantină (autoizolare la domiciliu) a angajaților primăriei orașului Hîncești, din data de 27 iulie, până la data de 9 august, cu respectarea indicațiilor medicului de familie.

Reluarea activității primăriei va fi permisă de către CSP Hîncești în dependență de evoluția situației epidemiologice.

Foto: Info Curier Hâncești

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram