Cu împușcături în aer şi strigăte pentru “El Mencho”, membrii cartelului CJNG s-au lăudat cu arsenalul militar pe care îl au mai nou.

Într-un videoclip care a început să circule pe rețelele de socializare, devenit viral, apar cel puțin 20 de vehicule, inclusiv autoutilitare, pickup-uri Ford şi SUV-uri precum HUMMER, toate cu caroserii transformate, camuflate şi blindate.

În plus, unele vehicule sunt modificate pentru instalarea de mitraliere Barret pe acoperiş, au deschizături pe părțile laterale pentru a putea trage chiar şi din interior, dar şi corpuri de iluminat în culorile roşu-albastru similare poliţiei. Vezi imaginile în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!