Noul Skoda Enyaq iV este o mașină inovatoare pentru producătorul auto din Cehia. Fiind primul model al mărcii, construit pe platforma MEB, vine cu multe schimbări și un nou concept interior. Norbert Weber, designer-şef interior la Skoda, a dezvăluit deja ce inovații ne putem aștepta să găsim în mașină.

Interiorul primului electromobil Skoda se bazează pe o nouă filozofie a brandului. A fost conceput astfel încât ocupanții mașinii să se simtă ca acasă în ea și să se bucure de petrecerea timpului acolo.

Dezvoltarea tehnică care face posibilă această schimbare este platforma MEB care asigură o podea plată și un ampatament lung care permite o amenajare mai aerisită și practică a interiorului. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!