/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Skoda Enyaq iV va introduce un nou concept interior pentru maşinile mărcii

missing
30 iulie 2020, ora 09:14

Noul Skoda Enyaq iV este o mașină inovatoare pentru producătorul auto din Cehia. Fiind primul model al mărcii, construit pe platforma MEB, vine cu multe schimbări și un nou concept interior. Norbert Weber, designer-şef interior la Skoda, a dezvăluit deja ce inovații ne putem aștepta să găsim în mașină.

Interiorul primului electromobil Skoda se bazează pe o nouă filozofie a brandului. A fost conceput astfel încât ocupanții mașinii să se simtă ca acasă în ea și să se bucure de petrecerea timpului acolo.

Dezvoltarea tehnică care face posibilă această schimbare este platforma MEB care asigură o podea plată și un ampatament lung care permite o amenajare mai aerisită și practică a interiorului. Citeşte articolul mai departe şi vezi mai multe imagini, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram