/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

A încercat să treacă ilegal frontiera cu Ucraina pentru un loc de muncă mai bun. Ce riscă un moldovean

missing
04 august 2020, ora 14:56

A vrut să obţină un loc de muncă mai bine plătit în Ucraina şi a încercat să treacă ilegal frontiera. Un bărbat de 46 de ani din raionul Dubăsari a recunoscut că nu are acte de călătorie, dar s-a aventurat să traverseze graniţa.

Patrula Sectorului Poliției de Frontieră Tocuz, aflată în misiune de serviciu, a observat o persoană care se deplasa pe jos, printr-un lan de porumb, spre linia de frontieră. O perioada de timp,  poliţiştii de frontieră l+au monitorizat pe bărbat şi când au constatat intenția acestuia de a trece ilegal hotarul, au intervenit.

În cadrul audierilor, bărbatul a recunoscut că intenționa să ajungă în mod fraudulos în Ucraina, motivând lipsa actelor de călătorie, dar și faptul că era în căutarea unui loc de muncă mai bine plătit.

Polițiștii de frontieră din Tocuz documentează cazul sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. Moldoveanul este cercetat în stare de libertate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram