Formațiunile Partidul Patria și Partidul Nostru vor fuziona. Despre aceasta a anunțat politicianul Rentao Usatîi astăzi, 4 august, în cadrul unui briefing de presă.

„Aceste partide vor fuziona și vor fi o familie mare și prietenoasă”, a declarat Renato Usatâi. Decizia vine după ce Curtea Europeană pentru Drepturile Omului (CEDO) i-a făcut dreptate lui Renato Usatîi în cazul excluderii Partidului „Patria” din cursa electorală pentru pentru alegerile parlamentarele din anul 2014.

Renato Usatâi îl învinuiește pe ostului lider al democraților Vladimir Plahotniuc de faptul că ar fi „aranjat” scoaterea Partidului Patria din cursa electorală din 2014, iar complici ar fi mai mulți actuali și foști demnitari publici.

În acest sens, politicianul a anunțat că se va adresa la Procuratura Generală (PG) pentru ca pe numele Vladimir Plahotniuc să fie pornit un dosar penal pentru crearea unei grupări criminale.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!