social

Ce spune Agenția Navală despre vasul sub pavilionul Moldovei, care a transportat substanța ce-a cauzat explozia puternică de la Beirut

05 august 2020, ora 10:14
Distribuie:

„La moment, Agenția Navală examinează toată documentația. Nava de mulți ani nu este sub pavilionul nostru, dar noi am ridicat toată documentația. Ulterior informația va fi postată pe site-ul oficial al Agenției”, au precizat reprezentanţii Agenţiei.

Totodată, azi dimineaţă Ministerul de Externe al Republicii Moldova a pasat acest subiect către Agenţia Navală.

„Cu referire la informațiile din presa internațională privind pretinsa apartenență a navei din portul Beirut pavilionului Republicii Moldova, MAEIE recomandă consultarea Agenției Navale care gestionează registrul respectiv”, se spune într-un mesaj publicat pe pagina ministerului.

O explozie masivă a zguduit orașul Beirut, capitala Libanului, marți, în contextul în care se așteaptă verdictul în cazul uciderii fostului prim-ministru Rafik Hariri în 2005. Cel puțin 78 de oameni au murit și 4.000 au fost răniți. Libanul a decretat trei zile de doliu național începând de miercuri.

Explozia din Beirut, provocată de nitratul de amoniu, adus de nava unui rus sub pavilionul Moldovei

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram