/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

În Rusia se concepe o maşină cu “faţă” de Ford Mustang din 1967 şi cu agregate Tesla

missing
07 august 2020, ora 10:26

Compania moscovită Aviar Motors concepe un proiect interesant. Aviar R67 se doreşte a fi un electromobil în stilul lui Ford Mustang de primă generaţie, însă cu agregate, dar şi soluţii interioare preluate de la Tesla Model S! Cum va arăta produsul final ni se prezintă într-o primă serie de imagini.

Dezvoltarea mașinii sport electrice a început prin 2018. Designul aparţine studioului Anton Kujilny. Atât exteriorul, cât și interiorul mașinii sport fac referinţă la modelul Ford Mustang Fastback din 1967 (de aici și, de fapt, numărul 67 din denumirea viitoarei mașini).

Referinţa la Mustang-ul clasic este doar în stil. Nu va fi un restomod (automobil original restaurat şi modernizat cu o serie de piese/tehnologii moderne) pentru că nu va avea nicio parte comună cu originalul Mustang din 1967. Află mai multe detalii interesante din articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram