/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Premieră: Noul Lyriq, primul SUV electric al Cadillac, s-a prezentat într-o variantă beta

missing
07 august 2020, ora 09:15

Cadillac a arătat în această pentru noi noapte conceptul primului său SUV electric, prin care îşi deschide drumul în electromobilitate. Se numeşte Lyriq, a debutat în calitate de show car şi este descris ca fiind un automobil dinamic, modern şi de lux, fără emisii.

Sistemul de propulsie și tehnologiile pe care le are la bord poziționează Cadillac-ul ca un lider în electrificare, conectivitate și conducere automatizată, toate livrate cu performanțe palpitante și un nou prag în integrarea tehnologiei.

Noul Lyriq este făcut pe baza platformei de ultimă generație a General Motors, una modulară, dedicată vehiculelor electrice, pusă în mişcare de sistemul de propulsie Ultium, care va permite Cadillac să ofere clienților o varietate de opțiuni de autonomie și performanță. Află mai multe detalii şi vezi cum arată modelul la interior, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram