Cadillac a arătat în această pentru noi noapte conceptul primului său SUV electric, prin care îşi deschide drumul în electromobilitate. Se numeşte Lyriq, a debutat în calitate de show car şi este descris ca fiind un automobil dinamic, modern şi de lux, fără emisii.

Sistemul de propulsie și tehnologiile pe care le are la bord poziționează Cadillac-ul ca un lider în electrificare, conectivitate și conducere automatizată, toate livrate cu performanțe palpitante și un nou prag în integrarea tehnologiei.

Noul Lyriq este făcut pe baza platformei de ultimă generație a General Motors, una modulară, dedicată vehiculelor electrice, pusă în mişcare de sistemul de propulsie Ultium, care va permite Cadillac să ofere clienților o varietate de opțiuni de autonomie și performanță. Află mai multe detalii şi vezi cum arată modelul la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!