Platforma Demnitate și Adevăr va iniția colectarea semnăturilor pentru convocarea ședinței extraordinare a Parlamentui, în cadrul căreia se va discuta situația în Agricultură. Despre asta a anunțat deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, vineri, 7 august, în cadrul unui briefing de presă. Totodată, Platforma DA propune să fie incluse trei subiecte pe ordinea de zi, dintre care audiera prim-ministrului, Ion Chicu și ministrului Agriculturii, Ion Perju.

Alexandru Slusari, deputat PPDA:Vom iniția colectarea semnaturilor pentru convocarea ședinței extraordineare a Parlamentului, 34 de semnături. Am venit și cu ordinea de zi deja. Propunm trei puncte, audierea prim-ministrului, minstrului Agriculturii. Cu părere de rău, deputații nu pot soluționa fără Guvern acest probleme. Starea de urgență se instituie la propunerea Guvernului. Vrem audierea prim-ministrului. Vom încerca să pregătim un proiect de Hotărâre prin care să obligăm Guvernul să instituie stare de urgență. Putem identifica 500 de milioane de lei pentru agricultori din prima grupă: grâu, rapiță. Chemăm la responsabilitate guvernarea și forțele politice”.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!