/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Reacția primarului Capitalei, despre femeile surprinse, în timp ce furau pavaj și-l încărcau în mașină

missing
07 august 2020, ora 19:48

La furat, cu o mașină de lux. Este isprava unor femei din Capitală, care au fost surprinse, în timp ce încărcau pavaj în mașină. Subiectul a fost abordat astăzi, la ședința Primăriei. Poliția s-a autosesizat și urmează să identifice persoanele din imagini, dar și să stabilească valoarea pagubelor. Primarul Ion Ceban a solicitat sancționarea celor vinovați, dar și securizarea șantierelor.

S-a întâmplat aseară, în sectorul Râșcani al Capitalei. Din imaginile publicate de Primăria municipiului Chișinău se vede cum femeile încarcă pavaj, în portbagajul unei mașini de lux. Deocamdată, nu se știe cât pavaj a fost sustras și care sunt pagubele.

ION CEBAN, PRIMARUL CAPITALEI: „Am văzut câteva gospodine, ieri noapte, de pe strada Kiev furau pavaj. Îl puneam frumușel într-un automobil Q5, îl aranjau și plecau frumușel de la fața locului. Poliția, rog intervenție ca să găsim aceste „gospodine” să întoarcă proprietatea municipală”.

Pretorului sectorului Râșcani, Vlad Melnic, a afirmat că pavajul este vechi, dar urma să fie reutilizat. Poliția s-a autosesizat pe acest caz.

NATALIA STATI, OFIȚERĂ DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: „Inspectoratul de poliție Râșcani, din municipiul Chișinău, s-a autosesizat cu privire la caz. Polițiștii întreprind măsuri ca persoanele din imagine să fie identificate. Se stabilește și prejudiciul cauzat.”

Lucrările de renovare a scuarului de pe strada Kiev au început luna trecută. Proiectul costă 2,3 milioane de lei. Și pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc, a anunțat că, în urmă cu câteva zile, un bărbat a furat bănci, proaspăt instalate, în scuarul din strada Ion Pelivan. În context, primarul Ion Ceban a cerut responsabililor să securizeze șantierele, iar persoanele vinovate să fie sancționate. Edilul a mai solicitat să fie făcute publice imaginile video și pozele, unde sunt depistați cetățeni, care au comis furturi de pe domeniul public. Pentru distrugerea sau deteriorarea bunurilor străine, sancțiunile sunt de până la 1800 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram