/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ UPDATE: Un microbuz de rută s-a răsturnat la Ștefan Vodă, după ce a fost izbit de două vehicule. 11 persoane, la spital

09 august 2020, ora 11:00

Un accident teribil s-a produs în această dimineață, cu implicarea a trei vehicule, duminică, 9 august, în apropiere de Ștefan Vodă. Un microbuz pe ruta Chișinău-Olănești s-a răsturnat, după ce a fost ciocnit violent de două vehicule. 11 persoane au fost transportate la spital, iar două dintre ele se află în stare gravă. 

Potrivit poliției, accidentul a avut loc pe traseul Chișinău-Ștefan Vodă, între satul Răscăieți și satul Slobozia cu implicarea a trei automobile. Ajunși la fața locului polițiștii au stabilit că microbuzul de pe ruta Chișinău-Olănești, de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un bărbat de 61 ani din satul Olănești, având 12 pasageri, a fost tamponat din spate de automobilul de marca Audi, înmatriculat în Elveția, la volanul căruia se afla un bărbat de 37 ani, locuitor al satului Antonești, având 3 pasageri.

În consecință microbuzul s-a inversat, iar automobilul de marca Kia, condus de un bărbat de 58 ani din Ștefan Vodă, având un pasager, care venea din sensul opus a fost proiectat în afara carosabilului. În urma impactului 11 persoane, 8 din microbuz, 2 din Audi și 1 din Kia, au fost transportate la Spitalul Raional Ștefan Vodă cu diverse traumatisme.

Doi pasageri unul din microbuz și altul din Audi sunt în stare gravă. Fiind testat alcoolscopic șoferul din Audi era în stare de ebrietate.

Sursa foto: IGP

Sursa foto: facebook.com

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram