/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Șoferul care, potrivit poliției, a provocat accidentul de la Ștefan Vodă, reținut. A crescut bilanțul persoanelor rănite

missing
09 august 2020, ora 15:25

Șoferul de la volanul Audi care, potrivit poliției, a provocat accidentul de la Ștefan Vodă în urma căruia 13 persoane au fost spitalizate, a fost reținut pentru 72 de ore. Oamenii legii susțin că bărbatul conducea automobilul în stare de ebrietate.

Totodată, potrivit autorităților, bilanțul persoanelor rănite în urma accidentului a crescut la 13. Trei oameni se află în stare gravă.

Accidentul s-a produs duminică, 9 august, cu implicarea a trei vehicule în apropiere de Ștefan Vodă. Un microbuz pe ruta Chișinău-Olănești s-a răsturnat, după ce a fost ciocnit violent de două vehicule. În urma impactului violent, 11 persoane au fost transportate la spital, iar două dintre ele se află în stare gravă.

Fiind testat alcoolscopic șoferul din Audi era în stare de ebrietate. Actualmente poliția investighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Sursa foto: INSP

/FOTO/ UPDATE: Un microbuz de rută s-a răsturnat la Ștefan Vodă, după ce a fost izbit de două vehicule. 11 persoane, la spital

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram