/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/DOC/ Suspendat din funcție, directorul de la Î.M. Regia „Autosalubritate” se adresează președintelui Dodon. Motivul

10 august 2020, ora 17:50

Eugeniu Axtentiev, șeful Regiei Autosalubritate, suspendat temporar din funcție, a anunțat luni, 10 august că s-a adresat președintelui Igor Dodon privind crearea unei comisii speciale pentru verificarea circumstanțelor și consecințelor incendiului produs în comuna Țânțăreni. Potrivit lui Axentriev, incendierea Poligonului a fost inenționată, iar „alegațiile primarului Ion Ceban privind vina lui Axentiev în gestionarea frauduloasă a cazului de incendiu nu corespund adevărului”.

Eugeniu Axentiev a fost suspendat din fucnția de director de la Î.M. Regia „Autosalubritate” după ce primarul Capitalei, Ion Ceban a declarat public faptul că-i va cere demisia. Motivul principal ar fi ultimul incendiu de la poligonul de colectare a deșeurilor, din satul Țînțăreni.

Ceban susține că Axentiev nu a gestionat corect incendiul ceea ce a dus la faptul că din bugetul municipal s-au cheltui bani în plus.
Adresarea depusă de către Eugeniu Axentiev:

 

Axentiev, după ce a fost suspendat de la șefia „Autosalubritate”: „Se urmărește înlăturarea mea de la conducere, pentru a fi instalați oameni mai comozi” 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram