Un bărbat, de 31 de ani, este cercetat de polițiști pentru că circula cu actele expirate. Pe drumurile naționale acesta se deplasa cu un Mercedes Benz, pe care la procurat pentru 1 150 de euro. Deși a fost anunțat de fostul proprietar că actele nu sunt în regulă, învinuitul în continuare urca la volanul automobilului. 

Totul a ieșit la iveală după ce pe data de 10 august, ora 19:10, la intrarea în orașul Soroca, polițiștii de frontieră au oprit mașina de model Mercedes Benz, înmatriculată în Lituania. Oamenii legii spun că exista informația că proprietarul ar circula pe drumurile naționale cu actele expirate și falsificate. Astfel, în urma verificărilor riguroase s-a confirmat informația operativă.

„Toate actele prezentate pentru autoturism aveau termenul de valabilitate expirat, mai mult, au apărut suspiciuni de falsificare a reviziei tehnice și asigurării auto Cartea Verde. În baza de date a Poliției de Frontieră, mașina figura ca ultima intrare în Republica Moldova încă din anul 2015, ceea ce ar însemna că depășise cu mult timp termenul de ședere pe teritoriul țării noastre”, spun polițiștii de frontieră.

În cadrul audierilor, șoferul și-a recunoscut vina. Bărbatul este cercetat contravențional și penal. Automobilul a fost indisponibilizat pe teritoriul Sectorului Poliției de Frontieră Soroca. Cazul este cercetat în continuare.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!