/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Skoda dezvăluie designul exterior al noului Enyaq iV

missing
12 august 2020, ora 11:07

Primul Skoda electric construit pe platforma MEB va fi prezentat pe 1 septembrie, dar șeful designului exterior Karl Neuhold a descris deja ceea ce fanii de eMobility și ai mărcii cehe pot aștepta cu nerăbdare.

SUV-ul încrezător în sine va avea un design dinamic și emotiv, cu proporții inovatoare. În același timp, Enyaq iV rămâne practic și fidel valorilor mărcii cehe.

Conceptul de design dinamic combinat cu linii puternice și suprafețe plane este ceva ce Enyaq iV împarte cu modelele Scala și Octavia. Dar proporțiile noi, făcute posibile de platforma MEB, aduc o nouă schimbare în acest limbaj de design. Vezi toate imaginile disponibile în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram