Primul Skoda electric construit pe platforma MEB va fi prezentat pe 1 septembrie, dar șeful designului exterior Karl Neuhold a descris deja ceea ce fanii de eMobility și ai mărcii cehe pot aștepta cu nerăbdare.

SUV-ul încrezător în sine va avea un design dinamic și emotiv, cu proporții inovatoare. În același timp, Enyaq iV rămâne practic și fidel valorilor mărcii cehe.

Conceptul de design dinamic combinat cu linii puternice și suprafețe plane este ceva ce Enyaq iV împarte cu modelele Scala și Octavia. Dar proporțiile noi, făcute posibile de platforma MEB, aduc o nouă schimbare în acest limbaj de design. Vezi toate imaginile disponibile în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!