/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Momentul impactului celor trei camioane pe traseul Chișinău-Soroca. „Dă-i gaz că el și pe tine vrea să te întreacă”

missing
12 august 2020, ora 15:53

În spațiul public au apărut imagini video cu momentul impactului celor trei camioane, care a avut loc pe traseul Chișinău-Soroca, în seara zilei de ieri. Din video se vede că două camioane au ieșit la depășirea unuia care circula regulamentar, iar cel din urmă tir, care a ieșit la depășire, nu a mai putut evita accidentul și s-a ciocnit de o altă mașină de tonaj mare care venea pe sensul opus. 

Amintim că în accidentul de aseară și-a pierdut viața șoferul de 30 de ani, care se afla la volanul celui de-al doilea camion, cel care a ieșit la depășire și s-a ciocnit cu tirul din sens opus.

Al doilea șofer, cel care a fost lovit frontal, s-a ales cu diferite traumatisme și a fost transportat la spital, iar al treilea conducător a scăpat teafăr.

/VIDEO/ UPDATE. Accident teribil pe traseul Chișinău-Soroca. Un șofer a decedat, iar altul a fost transportat la spital

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram