/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Agricultorii care vin să protesteze în Chișinău au fost opriți de polițiști. Le-au cerut să treacă testul la alcoolemie

missing
13 august 2020, ora 17:20

Agricultorii care s-au pornit cu tractoarele să protesteze în Chișinău, au fost opriți de polițiști. Oamenii legii le-au verificat fermierilor actele și le-au cerut să treacă testul la alcoolemie. 

Din imaginile video postate pe o rețea de socializare se vede cum zeci de polițiști au oprit tehnica agricolă la Anenii Noi. Oamenii legii au verificat tractoarele și le-au cerut unor ferimieri acte pe pluguri și semănători.

După ce au verificat toată coloana de tractoare, o parte din agricultori a fost lăsată să meargă mai departe, spre Capitală.

Amintim că fermierii au hotărât să-și continue protestele în Chișinău după ce premierul Chicu a declarat că Guvernul nu va aloca mai mulți bani pentru susținerea agricultorilor. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram