Agricultorii care s-au pornit cu tractoarele să protesteze în Chișinău, au fost opriți de polițiști. Oamenii legii le-au verificat fermierilor actele și le-au cerut să treacă testul la alcoolemie. 

Din imaginile video postate pe o rețea de socializare se vede cum zeci de polițiști au oprit tehnica agricolă la Anenii Noi. Oamenii legii au verificat tractoarele și le-au cerut unor ferimieri acte pe pluguri și semănători.

După ce au verificat toată coloana de tractoare, o parte din agricultori a fost lăsată să meargă mai departe, spre Capitală.

Amintim că fermierii au hotărât să-și continue protestele în Chișinău după ce premierul Chicu a declarat că Guvernul nu va aloca mai mulți bani pentru susținerea agricultorilor. 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!