Platforma DA nu stă în spatele protestelor organizate de către fermieri în țară. Declarația a fost făcută de către deputatul fracțiunii Alexandr Slusari, astăzi, 14 august, în cadrul unui briegfing de presă, la Parlament. 

Replica vine după ce premierul Ion Chicu a acuzat formațiunea că ar fi organizat aceste proteste. „Mă simt flatat de această afirmație. Dacă să analizăm atent, acolo sunt membrii diferitor partide. Dacă premierul consideră că eu și colegii putem organiza ieșirea masivă a agricultorilor din diferite partide, îl privește pe domnul prim-ministru această declarație”, a spus Alexandr Slusari.

Alexandr Slusari a mai spus că Platforma DA este nemulțumită de viteza cu care se mișcă grupul de lucru:

„Azi mai mult de jumătate de zi e deja pierdută! Propunerile asupra cărora am convenit ieri trebuie să fie implementate urgent. Am avut intenția să lucrăm de dimineață și să stingem cumva focul, dar probabil, această intenție este doar a noastă, a Platformei DA. La 15.00 vom merge la prim-ministru și va fi o întâlnire decisivă – nu vom accepta niciun fel de tărăgănare. Noi nu vom participa la jocurile politice ale lui Dodon. Platforma DA nu va permite să fie folosită pentru mimarea dialogului”, a spus deputatul.

/VIDEO/ Au blocat traseul Chișinău – Hâncești cu tehnică. Agricultorii au pornit în marș spre Capitală

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!