/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Slusari spune că Platforma DA nu stă în spatele protestelor fermierilor „Am observat, sunt membrii diferitor partide”

14 august 2020, ora 13:41

Platforma DA nu stă în spatele protestelor organizate de către fermieri în țară. Declarația a fost făcută de către deputatul fracțiunii Alexandr Slusari, astăzi, 14 august, în cadrul unui briegfing de presă, la Parlament. 

Replica vine după ce premierul Ion Chicu a acuzat formațiunea că ar fi organizat aceste proteste. „Mă simt flatat de această afirmație. Dacă să analizăm atent, acolo sunt membrii diferitor partide. Dacă premierul consideră că eu și colegii putem organiza ieșirea masivă a agricultorilor din diferite partide, îl privește pe domnul prim-ministru această declarație”, a spus Alexandr Slusari.

Alexandr Slusari a mai spus că Platforma DA este nemulțumită de viteza cu care se mișcă grupul de lucru:

„Azi mai mult de jumătate de zi e deja pierdută! Propunerile asupra cărora am convenit ieri trebuie să fie implementate urgent. Am avut intenția să lucrăm de dimineață și să stingem cumva focul, dar probabil, această intenție este doar a noastă, a Platformei DA. La 15.00 vom merge la prim-ministru și va fi o întâlnire decisivă – nu vom accepta niciun fel de tărăgănare. Noi nu vom participa la jocurile politice ale lui Dodon. Platforma DA nu va permite să fie folosită pentru mimarea dialogului”, a spus deputatul.

/VIDEO/ Au blocat traseul Chișinău – Hâncești cu tehnică. Agricultorii au pornit în marș spre Capitală

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram